Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie

EZ Organiseert weer een Exportbeurs

Het ministerie Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie zal eind september 2023 weer een “Exportbeurs” organiseren te Roeli’s Event Venue. Het doel van de beurs is om netwerken en product expositie te bevorderen alsook tools aan te bieden die nodig zijn voor de export. Op donderdag 27 juli 2023 zijn ondernemers uitgenodigd geworden voor een info sessie.  Tijdens deze sessie heeft de directeur van Ondernemerschap, Karishma Mathoera, aangegeven waarom het ministerie de beurs weer organiseert. Verder heeft Ixon Sanamin een korte presentatie gehouden over de beurs.

Tijdens de korte presentatie heeft Sanamin gesproken over de stand die de ondernemers zullen krijgen. Verder was er een vragenronde waarbij de ondernemers de gelegenheid hebben gehad om hun vragen te stellen.

Directeur Mathoera heeft aangegeven dat de vorige beurs succes heeft geboekt, en vanwege de vraag vanuit de ondernemers de beurs nu op twee dagen georganiseerd zal worden. Ook hebben ondernemers hun positieve feedback gegeven over de vorige Exporteurs beurs. verder gaf zij aan dat er bevestigingen zijn voor participatie van buitenlandse bedrijven. De buitenlandse ondernemers krijgen hun eigen stand en kunnen hun producten ook tentoonstellen. Daarnaast zullen er potentiele afnemers uit andere landen de beurs bezoeken. Tenslotte wenst de directeur alle ondernemers heel veel succes toe en doet een oproep voor participatie. Voor meer informatie kan er gebeld worden op het telefoonnummer 402080 toestelnummer 1251 en 1066 of mailen naar Internemarkt@gmail.com.