Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

President Santokhi viert 65ste verjaardag

President Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag, op vrijdag 2 februari 2024, zijn 65ste verjaardag ingeluid met de regering en het diplomatieke corps bij het Perscentrum. Verschillende hoogwaardigheidsbekleders hebben tijdens hun toespraak hun felicitaties uitgebracht aan het staatshoofd, waaronder de First Lady, Mellisa Santokhi-Seenacherry. De felicitaties stonden in het teken van dankbaarheid, hoop en vooruitgang voor Suriname.

President Santokhi blikt dankbaar terug en is hoopvol gestemd met de richting waar hij als hoogste leiding naar toe wil met Suriname. Hij gaf in zijn toespraak aan elke dag op te staan met de intentie om goede dingen te doen voor land en volk en welke een bijdrage kunnen leveren aan de vooruitgang van het land en volk. Het staatshoofd benadrukte verder dat het gevoerde beleid van de regering heeft geleid tot stabiliteit in de economie van het land. Het vertrouwen in de munteenheid en de economie is terug. De president dankt ook zijn gezin en de totale regering die hem heeft bijgestaan en zijn doelen heeft helpen verwezenlijken.

President Santokhi is op 3 februari 1959 geboren in Lelydorp. Het staatshoofd is gisteren gestart met het vieren van zijn verjaardag met  een privé kerkdienst in zijn privé woning.