Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

President Santokhi ontvangt ‘Dynamiek in de politiek 4’

President Chandrikapersad Santokhi heeft op donderdag 8 juli 2021 uit handen van politiek analist Hardeo Ramadhin een verslag over de verkiezingen van 25 mei 2020 ontvangen. Het boekwerk genaamd ‘Dynamiek in de politiek 4’ handelt over de ontwikkelingen rondom de verkiezingen. Verder is er relevante informatie over het politiek systeem van Suriname te vinden. Ook beschrijft Ramadhin de huidige DNA-leden en andere personen die betrokken zijn bij Surinaamse politiekvoering.

Het boek is dus een aanrader voor eenieder die meer wenst te weten over het reilen en zeilen binnen de Surinaamse politiek. Ramadhin gaat ook in op de resultaten van de verkiezingen en analyseert de uitkomsten op districtsniveau. De schrijver geeft aan met een ander boek uit te zullen komen waarin de resultaten en gekozen vertegenwoordigers op districtsraads- en resortraadsniveau belicht zullen worden.

President Santokhi toonde zich ingenomen en de schrijver ook bedankt voor de rol die hij door de jaren heen heeft vervuld in de samenleving.