Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Bestuurlijke en Administratieve Aangelegenheden (BAA)

Binnen deze organisatie eenheid vallen de afdelingen:

  • Algemene zaken, waaronder het administratiefrechtelijk verkeer tussen het Kabinet van de President en de Departementen van Algemeen Bestuur Personeelszaken;
  • Financiële en Begrotingszaken;
  • Documentatie en Informatievoorziening;
  • De directeur Bestuurlijke- en Administratieve Aangelegenheden heeft de leiding over deze afdelingen en is ook belast met de administratieve voorbereiding en afhandeling van staatsdocumenten, die door de president zijn getekend / bekrachtigd.

Contact

Wilt u in contact treden met een van onze medewerkers in deze eenheid dan kunt u bellen met het secretariaat van de eenheid bestuurlijke- en administratieve aangelegenheden van het Kabinet van de President op (597) 426854. Zij zullen u, indien mogelijk, doorgeleiden naar de juiste contactpersoon.

Administratief Beroepsinstituut

In het kader van de staats- en bestuursrechtelijke rechtsbescherming, heeft elke persoon op het grondgebied van de Republiek Suriname, het recht om in administratief beroep te gaan bij de President van de Republiek Suriname. Als gevolg hiervan is het Administratief Beroepsinstituut ingesteld op 7 mei 2021, dat de afdoening van dergelijke beroepen kan voorbereiden. Voor gedetailleerd informatie, klik hier.