Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Kerstbroden donatie te huizen

Nog net voor de kerstdagen heb ik gemeend enkele tehuizen het warme gevoel van Kerst te geven. Vandaag is mijn team langsgeweest bij Huize Ekkelisia, Huize Albertine, Bejaarden Centrum Majella, Stichting De Stem, Stichting Tamara en Het Lotjeshuis om hen kerstbroden te overhandigen namens mij. Persoonlijk ben ik ook geweest naar één tehuis. Door tussenkomst van donateurs is het mij ook dit jaar gelukt velen blij te maken in deze kersttijd.

De kerstperiode staat voor het geven van liefde. Laten wij zoveel liefde geven als we kunnen. Dat brengt ons meer zegen en geeft ons een voldaan gevoel in ons hart. #Lobi

#MellisaSantokhi #FirstLady #FirstLadySuriname #SociaalProject #SCLAN #SamenSterk #LobiMakandra