Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Kerstbroden donatie scholen

In verband met deze gezegende tijd, heb ik geprobeerd kinderen en leerkrachten van diverse scholen het warm gevoel van kerst te geven. Door tussenkomst van een donateur heb ik samen met mijn team kerstbroden uitgedeeld aan leerlingen en leerkrachten van 11 scholen. Op elke school werd ik warm onthaald.

Ik heb de leerlingen en leerkrachten gevraagd de dag steeds te starten met gebed om de Almachtige te bedanken. Daarnaast heb ik hen gevraagd om zichzelf steeds het volgende te zeggen: “I’m my own hero”.

Zoals de kinderen het aangaven is een hero een persoon die anderen helpt. Help elkaar, want samen staan we sterker.

Ik wens alle schoolgaande kinderen een prettige en veilige vakantie. Aan hen wil ik zeggen: “Geniet van de feestdagen en bereid je goed voor op het komende kwartaal”. #Lobi

#MellisaSantokhi #FirstLady #FirstLadySuriname #SociaalProject #SCLAN #SamenSterk #LobiMakandra