Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Kabinet president ontvangt computers van Digicel Suriname

Het Kabinet van de President heeft een 50-tal Dell computers ontvangen van de directie van Digicel Suriname. Digicel Suriname demonstreert hierbij haar sociale verantwoordelijkheid naar de samenleving toe.

Verwezen werd naar de steun die het ministerie van Volksgezondheid heeft ontvangen in de strijd tegen het COVID-19-virus. Ook het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft steun ontvangen van de telecomprovider. De donatie aan het Kabinet van de President vond plaats op woensdag 20 januari 2021. De regering mag blijven rekenen op investeringen van Digicel in ons land. Namens Digicel Suriname overhandigde directeur Deonarine Gopaul de computers aan president Chandrikapersad Santokhi.

Het staatshoofd sprak zijn erkentelijkheid uit voor het feit dat de communicatiemaatschappij gemeend heeft een schenking te doen aan zijn kabinet. Dit symboliseert de goede samenwerking die er is met bedrijven onder de noemer public private coöperation. De president droeg op zijn beurt de computers over aan de directeur Politieke en Beleidsaangelegenheden Arun Hardien, die ervoor zal zorgen dat de diensten die in aanmerking zullen komen voor computers, voorzien worden.