Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Huis aan huis bezoeken paradise nickerie

Het afgelopen weekend ben ik gestart met het huis-aan-huis bezoeken van onze broeders en zusters, deze keer in het ressort Paradise in Nickerie. Met behulp van de DNA-leden Hariëtt Ramdien, Stephen Madsaleh en Chuanrui Wang heb ik 130 huishoudens bezocht om hen een donatie te overhandigen.

Ik ben mij ervan bewust dat bewoners van andere buurten zich afvragen wanneer ik hun buurt zal aandoen. Ik kan u gerust stellen dat dit slechts het begin is en dat andere buurten ook aan de beurt komen.

Met deze geste probeer ik enigszins te voorzien in de behoefte van de gemeenschap. U zal mij geen pakketten zien uitdelen, ik doe het middels waardebonnen, zodat de burgers zelf bepalen wat ze kopen.

Ik wil de sponsoren bedanken die het voor mij mogelijk maken dit te kunnen doen. Laten wij met z’n allen proberen zoveel mogelijk anderen te helpen waar wij dat kunnen. #Lobi

#MellisaSantokhi #FirstLady #FirstLadySuriname #SociaalProject #ImMyOwnHero #BeYourOwnHero #SCLAN #SamenSterk #LobiMakandra