Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Eerste virtuele meeting SCLAN

Op dinsdag 25 januari heb ik als vicevoorzitter van de Spouses of CARICOM Leaders Action Network (SCLAN) onze eerste virtuele meeting voor 2022 bijgewoond.

Tijdens de online meeting is gesproken over enkele projecten die in 2022 uitgevoerd zullen worden, zoals een attitude onderzoek met betrekking tot gendergerelateerd geweld, evenals projecten met betrekking tot een bewustwordingscampagne voor jongeren en de samenleving.

Ik voel mij zeer vereerd om de functie van vicevoorzitter van het network te vervullen. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de rest van het team. Ik zal mij sterk inzetten voor de projecten die in de pijplijn zitten en wat de groep samen kan bereiken. #Lobi

#MellisaSantokhi #FirstLady #FirstLadySuriname #ImMyOwnHero #BeYourOwnHero #SCLAN #SamenSterk #LobiMakandra