Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Donatie Ivm kinderdag

In verband met Kinderdag hebben enkele personen bij mij het verzoek gedaan voor een donatie. Middels deze geste hebben zij op kinderdag een leuke dag georganiseerd voor de kinderen van minder draagkrachtige ouders. Kinderen zitten dichtbij mijn hart en ik zal mij altijd tot het uiterste inzetten voor hen.

De aflegvereniging Mirjam en Mozes, mevrouw Jansje Grames en mevrouw Stefanie Monkou mochten de afgelopen week het gevraagde in ontvangst nemen.

Dit soort initiatieven stel ik zeer op prijs. Laten wij hier een voorbeeld aan nemen en zij die het niet hebben ondersteunen. Lobi ❤️

#MellisaSantokhi #FirstLady #FirstLadySuriname #SociaalProject #SCLAN #SamenSterk #LobiMakandra