Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Bestuursdienst Paramaribo Noord-Oost en KPS slaan handen ineen

Bestuursambtenaren in de verschillende bestuursressorten van het commissariaat Paramaribo Noord-Oost zullen gedurende de lockdown-periode op strategische locaties letten op de handhaving van de geldende maatregelen. Het betreft een minimaal aantal BA’s geheel volgens de uitgegeven regels vanuit de overheid. Op vrijdag 4 juni 2021 heeft districtscommissaris Ricardo Bhola het startsein gegeven van de samenwerking tussen de bestuursdienst en de politie. Het commissariaat Paramaribo Noord-Oost heeft een intensieve samenwerking met het Quick Response Team (QRT) van Paramaribo. Eventuele oneffenheden en of eventuele calamiteiten zullen worden doorgeleid naar de QRT.
Districtscommissaris Bhola roept eenieder op om zich te houden aan de geldende total lockdown-regels. “Immers de maatregelen zijn bedoeld om de derde golf van het Covid-19-virus in ons land te beteugelen. Dat komt ten goede van ons allen. Dus het is van belang dat wij ten alle tijden de regels en de geldende protocollen in acht nemen.” De burgervader betreurt het dat individuen overgaan tot onverantwoord gedrag, waaronder ook het hamsteren van levensmiddelen. “Dat is helemaal niet nodig. De winkels en groeten/fruit standjes zullen, zoals aangekondigd, regelmatig open zijn. Er is geen reden tot het zaaien van paniek. Doe het niet en corrigeer op een correcte manier je medemens. Breng de juiste informatie over.”
De burgervader roept eenieder op om bij het doen van inkopen de MoHanA-regels in acht te nemen. “Laten wij ervoor zorgen dat alles correct verloopt. Daar hebben wij allen baat bij. Ten slotte stelt DC Bhola dat degenen die financieel zijn getroffen, voor Covid-19-steun kunnen aankloppen bij het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken.
Meer informatie daaromtrent treft u in de onderstaande link.
https://financien.sr/covidsteun2021