Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Baithak gana-muziekformatie “the champ brothers” brengt bezoek aan president

Arnesh en Raynesh Doelarie van de Baithak Gana-muziekformatie “The Champ Brothers” hebben op woensdag 30 maart 2022 een bezoek gebracht aan presidient Chandrikapersad Santokhi. De twee broers van Surinaamse afkomst zijn momenteel op vakantie voor optredens. De bedoeling van dit bezoek was om de president in te lichten over de laatse vorderingen van de Baithak Gana groep.

De vriendschap tussen de twee broers en het staatshoofd gaat tot zeven jaar terug. “Wij zijn in Suriname, dus moeten we opnieuw contact maken met onze president”. Met de president is er gesproken over de toekomst van zijn politieke organisatie en de ontwikkeling van hun muzikale carrière. Het staatshoofd toonde zich ingenomen met de visite, vooral daar hij zeven jaar geleden voor het laatst een ontmoeting had met de broers.

“Na zo een lange tijd hebben wij de president weer gezien. Toen wij hem in Nederland zagen, was hij nog geen president”, aldus Rainesh Doelarie. De formatie heeft destijds in Nederland mogen optreden tijdens de verjaardag van het huidige staatshoofd. President Santokhi is nog steeds een grote liefhebber van The Champ Brothers. Samen is er gesproken over toekomstige ontmoetingen. Inmiddels vertoeven de broers reeds een maand in Suriname. Zij hebben enkele succesvolle optredens achter de rug. Zij vertrekken volgende week terug naar Nederland.