Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Artiesten Shivam Rajaram en Raymond Ramnarine brengen beleefdheidsbezoek aan president Santokhi

De opkomende jonge artiest Shivam Rajaram van Surinaamse afkomst en “The Music Boss” Raymond Ramnarine uit Trinidad en Tobago hebben samen een beleefdheidsbezoek gebracht aan president Chadrikapersad Santokhi. Op donderdag 16 juni 2022 hebben de artiesten samen met familie en bandleden in het presidentieel paleis een kort optreden gepresenteerd aan de president. Het staatshoofd heeft de artiesten hierbij officieel welkom geheten en was zeer in genomen met het bezoek. De delegatie werd door de president bij dit bezoek een presidentiële pin overhandigd.

Het staatshoofd was zeer ingenomen met het bezoek van de artiesten en hun delegatie. President Santokhi gaf aan dat dit betekent dat zij “het hart hebben op de juiste plek”. Volgens Santokhi is het een hele eer om de muziekformatie en Baithak Gana Group Natraj te ontvangen. Na een lange periode waar er geen evenementen georganiseerd werden, is nu de tijd om de samenleving weer bij elkaar te brengen met muziek en zang. President Santkokhi gaf aan dat hij uitkijkt naar de optredens van de muziekformatie in de komende dagen.

Ook de jonge opkomende artiest Shivam Rajaram gaf aan ingenomen te zijn met de toespraak van de president. “Het doet me goed om persoonlijk mijn president een bezoek te brengen helemaal in Suriname”, gaf hij aan tijdens een interview met de Communicatie Dienst Suriname. Volgens Shivam was het altijd al zijn droom geweest om een optreden te doen in Suriname in het bijzijn van de President. Zijn enthousiasme was tijdens zijn optreden in het presidentieel paleis duidelijk te merken.

De Trinidadiaanse artiest Raymond Ramnarine die zichzelf ook wel “The Music Boss” noemt, gaf opgewekt aan zich weer thuis te voelen in Suriname. “Surinaamse mensen zijn voor mij de meest ootmoedigste mensen die ik ooit heb ontmoet. Het is voor mij een van mijn favorieten plekken om te zijn” gaf de artiest aan. Volgens hem is Suriname de beste plek om zijn komende jaardag te vieren.

De artiesten zullen op vrijdag 17 juni optreden in het Marriott Hotel en op zaterdag 18 juni zullen zij optreden in het Anthony Nesty Sporthal (ANS). Shivam Rajaram en Raymond Ramnarine verblijven tot dinsdag 20 juni in Suriname.