Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Artiesten brengen beleefdheidsbezoek aan president Santokhi

Oemar Wagid Hosain  en de jonge artiest Shivam Rajaram uit Nederland, “The Music Boss” Raymond Ramnarine en Rakesh Yankaran en Devanand Gattoo uit Trinidad en Tobago en Randy Reckless uit Guyana hebben samen een beleefdheidsbezoek gebracht aan president Chadrikapersad Santokhi. Op zondag 26 november 2023 hebben de artiesten samen met familie en bandleden in het presidentieel paleis een kort optreden gepresenteerd aan de president. Het staatshoofd heeft de artiesten hierbij officieel welkom geheten en was zeer ingenomen met het bezoek.

Volgens president Santokhi is het een hele eer om de artiesten te ontvangen. En gaf aan dat het belangrijkste is dat de groep een samenstelling is van meerdere landen zoals Nederland, Trinidad en Tobago en Guyana en dit benadrukt de kracht van culturele diversiteit en samenwerking tussen naties. Dit illustreert niet alleen de samenwerking maar ook de eenheid. Het brengt een gevoel van eenheid tot stand. Het staatshoofd was zeer ingenomen met het bezoek van de artiesten en hun delegatie.

De zangers bedankten de president voor de uitnodiging. En gaven aan dat zij het enorm waarderen om in het presidentieel paleis vandaag aanwezig te mogen zijn. De zangers hebben gisteren opgetreden in André Kamperveen Stadion  en zullen vanavond weer een optreden doen. De zangers kijken ernaar uit om weer terug te komen voor optredens in Suriname.