Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

Ministerie van OW en Stichting LOKEO tekenen samenwerkingsovereenkomst

Het Ministerie van Openbare Werken en Stichting Landbouw Ontwikkeling Klaaskreek en Omgeving hebben op Maandag 13 November 2023 een belangrijk contract ondertekend, gericht op de verdere ontwikkeling en bloei van Klaaskreek als een duurzaam agrarisch en ecologisch centrum.

Hoofd Kapitein van Klaaskreek, Michel Walden is trots en vastberaden om dit project te realiseren. “Ik feliciteer eenieder en deel mijn wens om Klaaskreek te zien ontwikkelen tot een bloeiende dorpsstad. Samen zullen we werken aan de vervulling van dit project”, aldus de Kapitein.

Ook de Minister van Openbare Werken deelde zijn indrukken: “Ik ontving een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de onthulling van de naamborden in Klaaskreek, wat een plezierige gebeurtenis was. Maar wat nog belangrijker was, was de ontdekking tijdens mijn rondleiding door dit gebied. De activiteiten hier zijn spectaculair en ik zou het bijna een eco-industrieel park willen noemen. Mijn oprechte felicitaties aan jullie allen voor dit geweldige initiatief.”

Met deze contractondertekening markeren de betrokken partijen een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Klaaskreek en zij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking ter verwezenlijken van hun gezamenlijke doelen.