Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen

SEOGS organisatoren brengen werkbezoek aan NH minister

Organisatoren van de tweede Suriname Energy,Oil and Gas Summit (SEOGS) hebben aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) een werkbezoek gebracht. Na een kennismaking is over gegaan tot de werkbespreking. De SEOGS wordt tussen 28-30 juni 2022 georganiseerd in Suriname. Dit bezoek is afgelegd op donderdag 24 maart 2022.

Alex Moulds, directeur van de Global Event Partners (GEP), een organisatie gespecialiseerd in de organisatie van internationale evenementen in onder andere de sectoren olie en gas-, energie en infrastructuur en Marny Daal- Vogelland, CEO van Fossil Energy Consultancy Suriname, gaven tijdens dit bezoek uitleg over de stand van zaken met betrekking tot de organisatie van deze internationale bijeenkomst.

In 2021 werd de eerste SEOGS virtueel georganiseerd vanwege de Covid 19-pandemie. De tweede bijeenkomst zal een fysieke aangelegenheid zijn, waarbij nationale en internationale stakeholders in de olie en gas industrie zullen participeren. SEOGS 2022  biedt een unieke gelegenheid aan verschillende partijen actief in olie en gas , maar ook aanverwante sectoren  voor onderling netwerken. Het evenement zet Suriname ook wereldwijd op de kaart voor investeringsmogelijkheden in de olie en gas sector in de nabije toekomst. 

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen treedt bij deze tweede bijeenkomst op als beschermheer van de organisatie en geeft in dat opzicht zijn volledige ondersteuning aan dit evenement. De Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. treedt namens de staat Suriname als officiële gastheer op voor dit evenement onder de noemer, “Suriname open for doing bussiness.”