Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

OW start met onderhoudswerkzaamheden te Powakka

Het Ministerie van Openbare Werken heeft op maandag 19 maart het startsein gegeven om de wegen in het dorp Powakka te egaliseren en de vegetatie langs deze wegen te maaien.
Het project, dat tot stand kwam na een verzoek van Kapitein Sergio Sabajo en de bewoners van Powakka, heeft tot doel de toegankelijkheid en veiligheid van de wegen te verbeteren, waardoor de gemeenschap efficiënter kan functioneren en zich veiliger kan verplaatsen.

Sergio Jubitana, vertegenwoordiger van de lokale ontwikkelingsorganisatie, benadrukte het belang van de wegverbeteringen voor de economie van Powakka en riep op tot samenwerking tussen de gemeenschap en de overheid om deze projecten succesvol te maken. Kapitein Sergio Sabajo uitte zijn dankbaarheid aan de minister en het Ministerie van Openbare Werken voor hun toewijding aan de ontwikkeling van Powakka. Hij benadrukte de behoefte aan een goede ontwatering en aanvullende infrastructuur en verzocht verdere ondersteuning van het Ministerie.

Minister Riad Nurmohamed benadrukte de inzet van het Ministerie van Openbare Werken voor de ontwikkeling van alle districten van Suriname. Hij verzekerde de gemeenschap van Powakka van de inzet van zijn ministerie voor het succesvol afronden van dit project. Het Ministerie van Openbare Werken kijkt uit naar een succesvolle uitvoering van het project en blijft zich inzetten voor de verbetering van de levenskwaliteit van alle Surinaamse gemeenschappen inclusief het binnenland.