Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

OW reikt certificaten “Zakelijk Nederlands’ uit

Sedert het aantreden van minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW), zijn er stappen gezet in de richting van transformatie om te komen tot een effectieve en efficiënte uitvoer van de werkzaamheden. Bij deze is de aandacht dan ook gericht op bij- en omscholing van diverse individuen middels specifieke trainingen. Het ministerie bemoedigt het personeel steeds aan om zich op een hoger niveau te blijven ontwikkelen en om dromen en doelen na te streven. Op vrijdag 10 november 2023 mochten 6 cursisten in dit kader hun certificaat in ontvangst nemen na het succesvol volgen van de training ‘zakelijk nederlands’.

De directeur van het Instituut voor Management en Opleidingen (IVMO) heeft de positieve veranderingen binnen het bedrijf benadrukt, hierbij richt hij zich op specifieke aandacht voor investeringen in training en human capital. Tijdens een bezoek aan het Ministerie van Openbare Werken viel het de directeur op, dat de ontvangst aanzienlijk was verbeterd, wat hij toeschrijft aan de impact van training en cursussen. Hij bedankte de keuze voor IVMO en benadrukte het belang van blijvende investeringen in human capital.

De Minister van Openbare Werken, Dr. Riad Nurmohamed heeft aangekondigd dat er een uitgebreid en dynamisch trainingsprogramma is gestart om de vaardigheden van 2500 medewerkers te verbeteren. Het programma omvat diverse trainingen, variërend van gratis sessies tot betaalde en gesponsorde programma’s. De minister erkende de uitdagingen van het programma, zoals de verscheidenheid aan locaties en groepsgroottes, maar benadrukte het belang van op maat gemaakte trainingen. Hij benadrukte het belang van voortdurende training en herhaling voor duurzaam succes. De minister wenst alle deelnemers succes en heeft hun aangemoedigd hun certificaten en kennis actief te gebruiken voor voortdurende professionele ontwikkeling.