Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

OW levert brandweerkazerne en politiebureau Moengo op

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft op donderdag 27 juli 2023 ceremonieel de nieuwe brandweerkazerne en het politiebureau te Moengo opgeleverd. Tijdens deze ceremonie waren onder andere president Chandrikapersad Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk aanwezig.

De minister is trots met deze vordering en zal zich inzetten om meerdere staatsgebouwen aan te pakken die aan renovatie toe zijn. Hij zegt dat er hierover reeds een rapport is gepresenteerd aan de regering, dat inmiddels is goedgekeurd. Volgens de bewindsman gaat OW grote uitdagingen tegemoet, maar door keiharde inzet zal het werk worden voortgezet. Verder bedankt de bewindsman de staf van OW en het ministerie van Justitie en Politie voor de goede samenwerking en wenst de gebruikers van de gebouwen veel succes toe.

Vicepresident Ronnie Brunswijk feliciteert de regering met het behalen van deze mijlpaal. Hij merkte op dat deze gebouwen 14 jaar geleden reeds verbouwd moesten worden, maar wegens omstandigheden werd de renovatie uitgesteld. President Santokhi haalde in zijn toespraak de prioriteiten van de regering aan, m.n. het herstel van de economie, herstructurering van Suriname en het zorgdragen voor de totale reorganisatie van de economie. “Deze regering zal daarom doorgaan met het uitvoeren van dit soort projecten”, benadrukte het staatshoofd.