Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

OW geeft startsein wegen onderhoud ressort Pontbuiten

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken(OW) heeft op dinsdag 17 oktober 2023, het startsein gegeven voor wegen onderhoud in het ressort Pontbuiten. Er zal een mix materiaal gelegd worden op de wegen.

Fulgence Javinde, districtscommissaris van Paramaribo Zuid-West heeft aangegeven dat OW niet alleen de wegen zal aanpakken, maar ook het ontwateringssysteem, de trenzen en de bermen worden meegenomen in het onderhoudsproject.

Er is een brief door een buurtbewoner overhandigd met enkele knelpunten die de bewoners nog onder de aandacht willen brengen.

Minister Nurmohamed merkte op dat OW alle brieven in behandeling zal nemen en blijft werken aan onderhoud van infrastructuur. Hij doet een beroep op de burgers om ook een bijdrage te leveren voor schoonmaak van bermen en goten voor hun percelen.

Naraindath Sitaram, coördinator van wegen Paramaribo is OW zeer erkentelijk voor het starten met onderhoudsprojecten. Hij is ook van mening dat burger participatie belangrijk is. “Samen zullen we de uitdagingen aangaan en ervoor zorgen dat onze omgeving schoon blijft”, zegt Sitaram.