Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

Minister Nurmohamed geeft startsein bouw betonnenbrug te Romanaweg

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken(OW) heeft op woensdag 18 oktober 2023 het startsein gegeven voor het bouwen van een betonnenbrug te Romanaweg. Een buurtbewoner heeft het initiatief genomen om een brief te richten naar de minister voor de aanvraag van een betonnenbrug.

Volgens de bewoners was de situatie van de brug zeer gevaarlijk en slecht begaandbaar. Ze zijn de minster dankbaar voor zijn medewerking en hopen dat er ook aandacht wordt besteed aan het ontwateringssysteem.

“Het contract voor dit project is sinds februari getekend, maar er moesten voorbereidingen getroffen worden alvorens het werk officieel kon starten. Binnen 2 weken zal de fundering worden gelegd, vervolgens de vloerplaten en de rest van het materiaal”, zegt de aannemer. Hij streeft ernaar om zo snel mogelijk de brug op te leveren.

Minister Nurmohamed merkte op dat de noden enorm groot zijn in verschillende districten. Hij belooft dat alle bruggen en steigers die in slechte staat verkeren aangepakt zullen worden.