Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

Minister Nurmohamed geeft startsein bezanden Tout Lui Fautkanaalweg


Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken(OW), heeft op dinsdag 3 oktber 2023 het startsein gegeven voor het bezanden van de Tout Li Fautkanaalweg, linkerzijde. Volgens Prewien Lakhi, districtshoofd Wanica zijn de buurtbewoners zeer dankaar dat OW de wegen aanpakt.
“Deze weg is slecht begaanbaar vooral tijdens de zware regenperiodes. Ook de wegen van Houttuin en Maretraiteproject worden aangepakt. Momenteel is er twaalf en een half duizend kuub zand beschikbaar gesteld voor de werkzaamheden”, zegt Lakhi.


Indersing Gangabisoensingh, directeur van Openbaar groen en Afvalbeheer (OGA) geeft aan dat hij als districtsraad van Wanica tevens directe bewoner van de omgeving ook duurzaamheid ondersteund. Volgens Gangabisoensingh worden niet alleen de zandwegen aangepakt maar ook het afwateringssysteem, de kanalen en de goten. Hij bedankt aannemer Unimax en minister Nurmohamed hartelijk voor het kiezen van duurzame oplossingen.
Minister Nurmohamed heeft aangegeven dat er vaker contact is opgenomen over de toestand van de wegen. Het is uiteindelijk zover dat deze wegen ook een onderhoudsbeurt krijgen. “OW is keihard bezig in alle districten met onderhoudsprojecten, nu volgen Paramaribo en Wanica. Er is extra materiaal vrijgemaakt om de werkzaamheden te verrichten”, zegt de minister. Hij streeft ernaar om dit duurzaambeleid voort te blijven zetten.
DNA- lid Reshma Mangre is de minister van OW zeer erkentelijk voor zijn inzet en ondersteuning en zal pleiten in DNA om deze goede projecten te blijven bijstaan.