Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

OW- minister geeft startsein schoonmaken terrein OS Commissaris Simonspolder

Minister Riad Nurmohamed heeft op donderdag 22 februari 2024 het startsein gegeven om het terrein van OS Commissaris Simonspolder schoon te maken. De lagere school is toe, aan een grondige schoonmaakbeurt. Dat heeft het schoolhoofd laten weten door middel van een schrijven die ze heeft gericht aan de minister. Onder de aanwezigen waren onderdirecteur Openbaar Groen, de buurtmanager van ressort Domburg, DNA-lid Reshma Mangre, vertegenwoordigers van het commissariat en technische team OW.

Volgens de bewindsman hebben scholen hoge prioriteit. Er mag altijd een beroep gedaan worden op OW voor schoonmaak en rehabilitatie werkzaamheden. Sudhir Chotkoe, onderdirecteur van Openbaar Groen gaf aan zeer blij te zijn, om de school te ondersteunen. “De leerlingen kunnen binnenkort in een nette en frisse omgeving spelen en les volgen”, aldus Chotkoe.

DNA-lid Reshma Mangre tevens ook de voorzitter van de onderwijsvakbonden BVL (Bond van Leraren) en ALS (Alliantie van Leerkrachten in Suriname) bedankt de minister en team hartelijk voor zijn inspanning. Mangre geeft aan dat ze vaker op het veld zal gaan en analyseren wat de noden zijn van de burgers.

“Ik ben de minister en zijn team zeer dankbaar en ik hoop dat mijn verzoek voor het bouwen van een sportzaal binnenkort ook in behandeling wordt genomen”, zegt het schoolhoofd.