Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Rotary District Governor Glasgow heeft onderhoud met president Santokhi

Districts Governor Rotary , Dhr Brian Glasgow #RA1photography contact / follow us on FB & insta Snap: ra1_photography mob/ app 597 8626446

Rotary District Governor (DG), Brian Glasgow heeft in het kader van sociale projecten een ontmoeting gehad met president Chandrikapersad Santokhi. Bij deze gelegenheid is onder andere gesproken over de steun van de organisatie aan de regering. De ontmoeting heeft plaatsgevonden op dinsdag 30 januari 2024 op het Kabinet van de President.

Tijdens het onderhoud is de rol van de Rotary besproken om samen met de overheid kansarme mensen te helpen door meer sociale programma’s uit te voeren. District Governor Glasgow vertegenwoordigt het Rotary District7030. Dit gebied beslaat 17 landen waarvan drie in Zuid-Amerika en 14 eilanden in het Caribisch gebied. “We hebben wel wat discussies gehad over de toestand van de economie in de regio”, zegt Glasgow. Hij is van mening dat de landen in de regio te maken hebben met dezelfde uitdagingen en dat samenwerking binnen de regio alsook tussen de landen onderling van eminent belang is.

De president was zeer ingenomen met dit gesprek en het voorstel van samenwerken. Glasgow adviseert gebruik te maken van de steun van NGO’s en bij het verbeteren van de economie samen te werken in publieke private partnerschappen alsook de Rotary Club.