Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

President Santokhi brengt werkbezoek aan Kabalebo

President Chandrikapersad Santokhi is voor een werkbezoek met een delegatie vertrokken naar het Kabalebo gebied. Dit bezoek is gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden en het welzijn van de bewoners van dit gebied. Het staatshoofd doet de gemeenschappen op 2 en 3 september 2023 aan.

Tijdens zijn bezoek zal president Santokhi verschillende cruciale activiteiten ontplooien, die de bewoners van Kabalebo ten goede moeten komen. Een van de hoogtepunten van zijn programma omvat de officiële onthulling van het naambord van de weg van Nickerie naar Apoera, een mijlpaal die de connectiviteit en bereikbaarheid van dit gebied zal verbeteren.

Naast deze belangrijke ceremonie zal de president ook waardevolle materialen, gereedschappen en medicijnen overhandigen aan de gemeenschap. Dit gebaar benadrukt de toewijding van de regering in het verbeteren van de gezondheidszorg en de levensomstandigheden van de bewoners.

President Santokhi ziet dit werkbezoek als een kans om extra aandacht te schenken aan de bewoners van Kabalebo. Het staatshoofd benadrukt dat elke burger, van geheel Suriname, zijn prioriteit is. Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) maakt ook deel uit van de delegatie. Het ministerie zal bijdragen aan de ontwikkeling van de landbouwsector in het gebied.

President Santokhi wil met dit werkbezoek de toewijding van de Surinaamse regering aan het welzijn van haar burgers benadrukken, ongeacht waar ze wonen. Het is een belangrijke stap in de richting van een welvarender en meer verbonden Suriname.