Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de President

Dankdienst voor jarige president Santokhi

Geestelijke leiders hebben tijdens een dankdienst president Chandrikapersad Santokhi bemoedigend toegesproken. De dankdienst was in verband met de 65ste verjaardag van het staatshoofd op zaterdag 3 februari 2024. Deze dag markeerde niet alleen de geboortedag van het staatshoofd, maar stond ook in het teken van zelfreflectie en terugkijken op een periode van succesvol en moedig leiden van het land. Voor deze dankdienst waren speciaal de medewerkers van het Kabinet van de President uitgenodigd.

De dankdienst was onder leiding van pastor Harold Pultoo, verbonden aan het Kabinet van de President als Adviseur Geestelijk Welzijn en Arbeid. De dienst bestond uit zegeningen, gebeden en bemoedigende woorden van verschillende religieuze leiders.

Na de dienst waren er enkele voordrachten van de medewerkers van het kabinet. De medewerkers namen het karakter van de president met een vleugje spot onder de loep. President Santokhi was zeer ingenomen met de dankdienst maar nog meer met de voordracht. Hij prees zijn medewerkers om hun durf, moed en inzet. Hij gaf aan zich gezegend te voelen omringt te zijn met mensen die net als hij al hun kracht willen inzet voor land en volk. “We gaan dit land, met de ondersteuning van mijn team, naar grotere hoogten brengen en we gaan ervoor zorgdragen dat elke Surinamer goed en gelukkig kan leven,” aldus de president.