Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Voorganger Hestick overhandigt boekwerk aan VP Brunswijk

Voorganger Marlon Hestick van de Vreed en Hoop Wesleyan Church in Guyana, heeft het allereerste exemplaar van zijn nieuw boekwerk overhandigd aan Vice President (VP), Ronnie Brunswijk. Bij de overhandiging van het boek getiteld “The Opportunity Lifestyle Principles for Maximizing Your Breakthrough for God” op woensdag 2 augustus 2023, zei Hestick dat de VP een heel belangrijke positie inneemt in de leiding van de Surinaamse natie, binnen de verschillende sociale groepen met een achterstandspositie.

Op pagina 50 van dit boek is een ervaring van Hestick beschreven, die hij in Groningen te Saramacca heeft beleefd. Het boekwerk is een groot handvat voor gezond leiderschap. VP Brunswijk zei enorm dankbaar te zijn voor de getoonde waardering aan hem. Hij zal daarom goede notie nemen van de inhoud en zich laten leiden door de Almachtige. Ook de boodschap dat God hem verder wil gebruiken na de verkiezingen van 2025 accepteerde hij.

Hestick werd vergezeld door pastor Jeromin Pollard uit Guyana. Met het pastorsteam, dat wekelijks samen bidt met de VP, gingen ze in gebed voor de vooruitgang van Suriname.