Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Topmodel SuperSharda maakt VP deelgenoot van Afrikaanse uitnodiging

Het Surinaamse topmodel Sharda Johnn meer bekend als SuperSharda heeft haar opwachting gemaakt bij Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk. Het model is door een cluster van organisaties uit Tanzania uitgenodigd voor deelname aan een internationaal evenement van Afrikaanse diaspora. De invitatie betreft ook het beklimmen van de bekende Kilimanjaro. Johnn heeft de VP op woensdag 24 april 2024 deelgenoot gemaakt van deze aanstaande activiteiten.

De regeringsfunctionaris heeft zijn waardering uitgesproken voor het feit dat de Arikaanse diaspora in Suriname op deze manier betrokken wordt. Hij is bereid Johnn waar nodig te ondersteunen voor deelname aan de evenementen. VP Brunswijk kijkt ernaar uit dat het topmodel Suriname op een bijzondere wijze zal uitdragen. Hij is er altijd grote voorstander van dat de relatie tussen Suriname en het Afrikaanse continent sterk verbeterd wordt.

Topmodel Johnn is zich intussen zowel mentaal als fysiek aan het voorbereiden op haar deelname in Tanzania. Ze geeft te kennen door de organisaties benaderd te zijn vanwege haar posts in het kader van het bezoek van de bekende YouTuber Wodemaya eerder dit jaar aan Suriname. Johnn wil Suriname zodanig uitdragen dat dit wegen opent voor onder meer toerisme en ondernemerschap. Zij ervaart de uitnodiging als een grote eer voor de Afrikaans diaspora in Suriname.