Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Steve Crown bezoekt Wnd President Brunswijk

Nigeriaanse gospel artiest Steve Crown heeft een beleefdheidsbezoek gebracht aan waarnemend (Wnd) President Ronnie Brunswijk. De staatsman heeft hem en zijn team ontvangen op het kabinet van de Vice President op 3 april 2023. Aan de komst van Crown in Suriname ging een uitnodiging vooraf van een commissie van verschillende gemeenten onder leiding van Logos International.

De zanger heeft reeds in meer dan 30 landen uitgebreide gospel shows gegeven. Zo ook in Suriname op vrijdag 31 maart in het Nationaal Indoor Stadion (NIS). Het evenement was voornamelijk voor jongeren bedoeld. De organisatie streeft naar gezond en plezierige entertainment voor de jeugd in deze moeilijke tijd van Suriname. Hiervoor was Crown de juiste persoon gelet op zijn persoonlijke bijdrage in jeugdwerk in Nigeria. Ook kijkt de organisatie uit naar God vrezende rolmodellen voor de Surinaamse jeugd.

Wnd President Brunswijk vond het een eer Crown te ontmoeten en heeft hem meteen uitgenodigd Suriname nog eens te bezoeken. Samen met Crown waren aanwezig pastor Mike Nwanegbo, Chidi ani en anderen.