Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Speciale waardering voor VP Brunswijk

Als blijk van waardering heeft Samora Ligeon, Special Olympian, een plakkaat overhandigd aan Vice-President (Vp) Ronnie Brunswijk. Deze waardering kreeg de bewindsman op 7 februari 2023, omdat hij zich vooral inzet voor sporters met een speciale hulpvraag. Ook ontving de bewindsman een T-shirt, in verband met het 35-jarig bestaan van Special Olympics Suriname.
De Olympian werd begeleid door leden van de Special Olympics Suriname en drie organisaties. Samen maken ze zich sterk voor de sporters met een speciale hulpvraag.

Ze brachten onder aandacht van VP Brunswijk dat Special Olympics Suriname dit jaar ook vertegenwoordigd zal zijn in Berlijn, tijdens de Special Olympics World Summer Games 2023. Dit evenement vind om de 4 jaar plaats. Suriname is er altijd vertegenwoordigd. Onze special Olympics zijn elk jaar met medailles teruggekeerd naar huis.
Verder deelden ze met VP Brunswijk de plannen en geplande activiteiten voor deze speciale groep sporters. De organisaties zien in de toekomst graag dat deze speciale groep sporters meedoet aan meerdere takken van sport en dat speciaal daarvoor ook de faciliteiten in orde worden gemaakt. Ze gaven aan uit te kijken naar een vervolg gesprek met de bewindsman.