Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Schrijfster Neslo brengt inspirerend levensverhaal in boekvorm

Doreta Neslo heeft tien jaar dakloosheid en vijf jaar ernstige ziekte doorstaan. Zij maakte echter een opmerkelijk herstel op een levensreis, die haar inspireerde om haar levensverhaal neer te pennen. Het resultaat hiervan is het boek “Heer ik hou van U”, dat zij op woensdag 17 april aan Waarnemend (Wnd.) President Ronnie Brunswijk heeft overhandigd.

De regeringsfunctionaris toonde zich onder de indruk van het verhaal van de auteur. “Heer ik hou van U” is het resultaat van jaren hard werken. Neslo is namelijk sinds 2017 bezig geweest met schrijven en heeft dit in 2023 afgerond. Naast de boekoverhandiging heeft de schrijfster bij de Wnd. President een verzoek ingediend voor een stuk grond.

Neslo heeft namelijk plannen om een opvangcentrum voor tienermoeders op te zetten. Zij wil hiermee een bijdrage leveren aan het ondersteunen van deze kwetsbare groep. Met haar boekwerk en het te bouwen opvangcentrum hoopt Neslo anderen te inspireren en hoop te bieden. Ze wijst vooral op de uitdagingen waarmee ze zelf te maken heeft gehad, en die ze heeft overwonnen.