Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Roep tot ondersteuning sport Redi Doti

Sportcommissaris Orlando Sabajo zoekt de nodige steun om de sport te promoten in Redi Doti en omgeving. Met name voor de lokale jeugd moet er doelgerichte ontspannings- en talentontwikkelingsprojecten worden opgezet. De steun van buiten is welkom. Sabajo heeft op maandag 22 mei 2023 zijn visie gepresenteerd aan Vice-President Ronnie Brunswijk, tijdens een ontmoeting met minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) en de beleidsmakers bij het directoraat Sportzaken.

Sabajo organiseert speciale avonden om met de lokale gemeenschap te praten over het belang van sport. Hij bemoedigt daarbij de jongeren om gezondheidszorg en onderwijs serieus te nemen. Uit eigen zak heeft de sportcommissaris vaak activiteiten georganiseerd.

VP Brunswijk toonde zich blij met de aanpak van het sportgebeuren in Redi Doti. Hij moedigde het ministerie van ROS aan om de sportcommissarissen landelijk te blijven stimuleren in het goede werk dat ze in hun regio doen.

Sabajo heeft sportattributen uit handen van Marianne de Jong van Stichting Amigoal ontvangen. Amigoal is een samenwerking aangegaan met het directoraat Sportzaken om de sport in alle districten te bevorderen.