Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Radeloze seniore burger vindt steun voor dringende operatie

Jaqueline S (75) heeft van Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk een geldbedrag gehad. Zij overlegde een offerte van het ziekenhuis, waaruit bleek dat ze moet betalen voor een operatie die zij met spoed moet ondergaan. Mevrouw S. vertelde aan VP Brunswijk dat ze ten einde raad was nadat ze geïnformeerd werd over het bedrag dat ze moet betalen voor voorbereidende zaken. Ze zei dat iemand haar adviseerde om snel hulp te gaan zoeken bij de VP, omdat hij zeker iets zal doen in dit soort situaties. Het was het beste advies dat ze in haar benarde situatie had gekregen; De VP had zoals voorspeld een luisterend oor.

Bij ontvangst van het geldbedrag uit handen van directeur Humphrey Dundas, van het directoraat Volks Communicatie, werd mevrouw S heel emotioneel. “Ik huil bijna. Ik ga meteen alles voor de operatie betalen, want ik kan niet meer tegen de pijn. God zal de VP zegenen.

Ik denk echt dat we massaal voor deze man moeten stemmen later, zodat hij doorgaat met helpen van de ‘mofinawans’. Niemand anders zou me zo snel helpen”, zei mevrouw S. Ze beweerde de VP jaren geleden te hebben ontmoet. Die gaf haar toen, uit zijn bewogen hart, 50 euro. Normaliter is mevrouw S. bang voor operaties, maar de arts heeft haar gerust gesteld. Zij hoopt dat de economische positie van oudjes in Suriname ernstig wordt bekeken. “Ik heb om mijn bril, die ik pas twee maanden geleden gekocht heb, mijn enige gouden oorbel moeten verpanden”, vertelde Mevrouw S