Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Officiële start herasfaltering J. F. Kennedy Highway

De J. F. Kennedyweg wordt geherasfalteerd. Op donderdag 30 juni vond de ceremoniële start plaats van de werkzaamheden. De weg die meer dan 75 jaar geleden werd aangelegd werd gebouwd voor het toenmalig verkeer. Thans kan de weg het huidige verkeer niet meer aan en zal aangepast moeten worden volgens de nieuwste technologie om al het huidige verkeer te kunnen dragen.

Burgermoeder van Para, Marlene Joden, zei dat de Kennedyweg een van de belangrijkste wegen is in ons land. Ze zei blij te zijn met deze ontwikkeling en sprak de hoop uit dat ook aan de weg naar Apoera en Mapane aandacht wordt besteed.

Vice-President Ronnie Brunswijk gaf aan dat goede infrastructuur belangrijk is voor de ontwikkeling op verschillende gebieden. Minder files, betere bereikbaarheid, minder aanrijdingen, bevordering van economie en betere ontsluiting van verschillende gebieden zijn enkele van de positieve ontwikkelingen die een goede weg met zich mee brengt. Hij verzocht de burgers goed om te gaan met de wegen, zodat de infrastructuur lang behouden blijft.
Goede wegen zorgen voor vrijheid zei President Chandrikapersad Santokhi. Hij haalde aan dat de asfaltering zal zorgen voor meer veiligheid. Verder voegde de President eraan toe dat deze asfalteringswerkzaamheden duurzaam zijn. Na het district Para zullen de belangrijke wegen in de overige districten worden aangepakt.