Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Granman der Parramacaners bezoekt VP Brunswijk

Granman van de Paamaka gemeenschap, Jozef Forster, heeft met een delegatie een bezoek gebracht aan Vice- President Ronnie Brunswijk. Dit bezoek werd afgelegd op dinsdag 27 juni 2023. Minister Dinotha Vorswijk van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) en minister Gracia Emanuels van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) waren ook aanwezig. De bedoeling van het bezoek was om verschillende probleempunten van het Paamaka gebied aan de VP mede te delen.

Kapitein Jan Roman presenteerde de pijnpunten aan de VP. Hij haalde aan dat er geen communicatie is via de provider Telesur, geen televisie en radio-ontvangst, het frequent voorkomen van diefstallen en houtconcessie van onbekenden in het gebied. Dit zijn enkele van de problemen die de gemeenschap ondervindt.

Nadat de VP hun grieven had aangehoord, maakte hij gelijk contact met de relevante actoren. Hij verzekerde de Parramacaanse delegatie zich sterk te zullen maken voor het oplossen van de aangekaarte problemen. Gerustgesteld keerden zij huiswaarts.