Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Esther stichting in het zonnetje gezet

Met muziek, cadeautjes en lekker eten zijn bewoners en personeel van de Esther Stichting, op maandag 14 februari 2022, in het zonnetje gezet. Adolfina Cairo, de echtgenote van Vice-President Ronnie Brunswijk, heeft deze instantie bedacht in verband met Valentines day en haar 60ste verjaardag op 15 februari.

Mensen met een beperking hebben een speciale plek in het hart van Fiene Cairo. Zij probeert daarom haar best te doen een positieve bijdrage te leveren in het vergemakkelijken van het leven van deze doelgroep. Ook Waarnemend (Wnd) President Ronnie Brunswijk, was aanwezig bij deze bijzondere viering. Bij aankomst werd hij warm onthaald door de aanwezigen.

De Wnd President zei dat hij vaker door zijn echtgenote gevraagd is een bezoek te brengen aan deze instantie. Hij vond het aangenaam om aanwezig te zijn bij deze activiteit.

De Wnd President voelde de warmte van de bewoners. Bij het zien van de vrolijkheid van de aanwezigen werd hij geïnspireerd veel meer te doen voor de mens met een beperking.

Fiene Cairo bracht ook twee cadeau’s voor de Esther Stichting, nadat zij te horen had gekregen wat de specifieke behoefte van deze instantie was. Wnd President Brunswijk beloofde de instantie in wederom te bezoeken. Hij hoorde de problemen van de instantie aan en zei er alles aan te zullen doen om verlichting te brengen in de situatie van de stichting.