Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer

Vacature voor Nationaal Adviseur – Specialist Duurzaamheid, Gender & Betrokkenheid

Vacature voor Nationaal Adviseur – Specialist Duurzaamheid, Gender & Betrokkenheid

Het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) heeft een uitdagende positie beschikbaar voor een Nationaal Adviseur – Specialist Duurzaamheid, Gender & Betrokkenheid in Suriname.

Als specialist is jouw belangrijkste doel het bevorderen van verbeterde duurzame bosbouwpraktijken, het versterken van het beheer van beschermde gebieden, het stimuleren van duurzame levensonderhoud door agroforestry-systemen, natuurtoerisme en niet-houtige bosproducten (NTFP), en het verbeteren van ruimtelijke ordening en monitoring in het Surinaamse Amazonegebied.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere de resultaten die onder de controle vallen van GBB, de Afdeling Natuurbeheer (LBB/NB) en de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht. Deze consultancy duurt 200 dagen, verspreid over de looptijd van het project (jaar 1-5).

Ben jij de enthousiaste expert die graag een positieve impact wil hebben op duurzaamheid, gendergelijkheid en gemeenschapsbetrokkenheid? Aarzel dan niet om te solliciteren! Vraag de volledige functieomschrijving aan via rgbbosbeheer@gmail.com.

Stuur jouw sollicitatie vóór de deadline naar hetzelfde e-mailadres. Vermeld in het onderwerp van de e-mail: “Sollicitatie voor Specialist Duurzaamheid, Gender & Betrokkenheid”.

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en samen te werken aan een duurzame toekomst voor de Surinaamse Amazone!

#Vacature #Duurzaamheid #Gendergelijkheid #Betrokkenheid #Suriname #NatuerbeheerGBB #Amazonia #DuurzaamBosbeheer