Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Instituut van de First Lady

Sujata Ramsaran-Balradj op bezoek bij First Lady

Sujata Ramsaran-Balradj is een powerlifter en strong woman atleet. Onlangs heeft zij Suriname vertegenwoordigd in Frans Guyana en heeft daar de 2e plek overall behaald. Een geweldige prestatie waar wij trots op mogen zijn, gezien het feit dat niet veel vrouwen deze sport beoefenen. Op dinsdag 5 september heeft First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry haar ontvangen voor een gesprek. Zij heeft de presidentsvrouwe meer verteld over haar dromen en vanwaar de interesse is gekomen om een powerlifter en strong woman atleet te worden.

Hoewel Sujata nooit had gedacht dat zij aan deze tak van sport zou meedoen, heeft zij zich vanaf het begin ingezet. Bij haar eerste wedstrijd eindigde zij al als nummer 1. Behalve in Suriname, heeft zij ook in het buitenland al enkele prijzen behaald. Momenteel is zij druk bezig te trainen voor wedstrijden in november.

“Ik wens Sujata heel veel succes toe met haar carrière en ik ben ervan overtuigd dat zij Suriname meerdere malen met trots zal vertegenwoordigen”, geeft de First Lady aan.