Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Regionale ontwikkeling en sport

SSFS overhandigt gewonnen trofee aan VWO4

De voorzitter van de stichting Schoolsport Federatie Suriname (SSFS), Aniel Ghisaidoobe en de leden Ramon Apoetiti, John Zorgvol en de team begeleider Raymond Peerwijk overhandigden op woensdag 24 januari de gewonnen trofee en 500 US dollars aan de leiding van VWO4. Deze overwinning was het resultaat van de inzet van de VWO4-studenten die afgelopen december Suriname vertegenwoordigden tijdens de vierde editie van het KFC Goodwill Football Tournament U18 in Guyana. Met doorzettingsvermogen sleepten ze de vierde plaats binnen, een opmerkelijke prestatie voor de debutanten in het toernooi.

Het succesvolle toernooi werd mogelijk gemaakt door de Stichting Schoolsport Federatie Suriname, een werkarm van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). Tijdens de overhandiging sprak voorzitter Ghisaidoobe zijn waardering uit voor de toewijding van de deelnemende studenten. Hij onderstreepte de indrukwekkende prestatie van de jongens, gezien het feit dat dit hun eerste deelname aan het toernooi was. Ghisaidoobe verzekerde ook dat de SSFS blijft investeren in de ondersteuning van schoolsport.

De heer Apoetiti, die de leiding had over de delegatie in Guyana, deelde in de vreugde en toonde zich tevreden met het behaalde resultaat. Deze overhandiging markeert niet alleen een sportieve triomf, maar ook de voortdurende inzet van de SSFS voor de ontwikkeling van jong sporttalent op schoolniveau.