Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer

Sociale Uitgifte aan vrouwen van Lob Makandra

Op vrijdag 2 december 2022 heeft Minister Dinotha Vorswijk van Grondbeleid en Bosbeheer, samen met de Voorzitter van de Nationale Assemblée, de heer Marinus Bee, een belangrijk sociaal programma uitgevoerd. Dit programma betrof een “sociale gronduitgifte” aan vrouwen die worden opgevangen in Stichting Lob Makandra. Dit initiatief benadrukt ons streven naar het bieden van duurzame kansen en ondersteuning aan vrouwen in onze samenleving.

Tijdens het evenement sprak Minister Vorswijk haar oprechte dank uit aan Stichting Lob Makandra voor het goede werk dat zij verrichten. Ze benadrukte dat het ministerie volledig achter de stichting staat en dat ze verheugd is om de vrouwen een stukje zekerheid te kunnen bieden via deze gronduitgifte.

De minister legde de nadruk op het belang van een vlotte afhandeling van de benodigde documenten, zodat de vrouwen snel hun toewijzingsbeschikkingen kunnen ontvangen. Dit stelt hen in staat om met meer zekerheid en stabiliteit hun toekomstplannen te realiseren.