Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Instituut van de First Lady

SCLAN houdt virtuele directievergadering

Op dinsdag 22 november heeft de Spouses of CARICOM Leaders Action Network (SCLAN) een directievergadering gehouden. Bij deze virtuele vergadering zaten aan de voorzitter mevr. Rossana Briceno, echtgenote van de premier van Belize, mevr. Ann Marie Davis, echtgenote van de premier van de Bahama’s, mevr. Kristin Burt, echtgenote van de premier van Bermuda, mevr. Dwynel Davis, speciaal gezant van British Virgin Islands, mevr. Sharon Rowley, echtgenote van de premier van Trinidad and Tobago, mevr. Delthia Russell, First Lady van de Turks- en Caicoseilanden, en First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry als ondervoorzitter van de SCLAN.

Tijdens deze virtuele bijeenkomst is gesproken over de werkplannen van de SCLAN voor 2023. Ook is goedkeuring gegeven van het Protection from Sexual Exploitation and Abuse Policy (PSEA), het WHO Global First Ladies Network on Health en NCD’s en hebben wij gesproken over de Global First Ladies Alliance Training tijdens de UNGA.

Als gastspreker was aanwezig de First Lady van Oekraïne, mevr. Olena Zelenska. “Wij vonden het een bijzondere eer haar te mogen hebben in onze virtuele meeting en wij van de SCLAN kijken uit naar een mooie samenwerking tussen de verschillende landen.”