Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer

SBB Verwelkomt 33 Nieuwe Boswachters

Een grote mijlpaal bij de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB)!

Op 3 augustus werden maar liefst 33 nieuwe boswachters verwelkomd tijdens een bijzondere ceremonie. ???? Deze gedreven groep heeft de boswachtersopleiding met succes afgerond en ontving met trots hun welverdiende diploma’s.

????De ceremonie werd bijgewoond door Minister van Grondbeleid en Bosbeheer, Mw. Dinotha Vorswijk, en andere prominente figuren.

De boodschap van de dag: integriteit en toewijding in het zorgdragen voor onze bossen en het land.

???? De SBB heeft de verantwoordelijkheid om toezicht te houden op houtkap en bosactiviteiten. Met deze nieuwe boswachters wordt onze capaciteit versterkt, wat leidt tot beter beheer en duurzame praktijken.

⛺️ De boswachtersopleiding omvatte zowel theoretische als praktische aspecten, waaronder een survivalcamp. Deze nieuwe lichting Assistent-Boswachters zal nu actief bijdragen aan het beschermen van onze waardevolle natuur.

???? Minister Vorswijk benadrukte het belang van nieuwe technologieën om duurzaam bosbeheer te bevorderen. Algemeen Directeur Stanley Betterson deelde woorden over professionaliteit in het werk en dat de geslaagden ook op elkaar moeten kunnen rekenen.

Gefeliciteerd aan alle geslaagden en ook een felicitatie aan de SBB in het werven van een nieuwe team boswachters!

Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst. ????????#Natuurbescherming#Bosbeheer#Duurzaamheid