Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Instituut van de First Lady

Project “Renovatie SO Verlengde Welgedacht C” opgeleverd

Op de SO Verlengde Welgedacht C heeft op 20 juni de oplevering plaatsgevonden van het project “Renovatie SO Verlengde Welgedacht C”. Dit project is ondersteund vanuit het Kabinet van de President. Voor de First Lady was het een genoegen dit te mogen opleveren. Het doel van deze renovatie was om de leeromgeving en veiligheid van de kinderen te waarborgen, alsook de motivatie te behouden dat ze naar een representatieve school gaan. Dit project omving de renovatie van de schutting aan de voorzijde inclusief de poort, vervangen van het harmonicagaas en verven van de leslokalen, vervangen van de deuren van de lokalen en toiletten, aanpak van de scheidingswanden. Verder zijn er inbouwkasten gemaakt voor boeken, de verlichting is vervangen en het kantoor is aangepakt.

“Ik ben met een blij hart van de school vertrokken omdat ik heb mogen zien dat ook kinderen van het speciaal onderwijs op een creatieve manier hun vaardigheden ontwikkelen, zodat zij later ook een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de opbouw van zichzelf en ons mooi land. Wat heel speciaal is op deze school is, dat de leerlingen die klaargestoomd worden om binnen de horeca sector te kunnen werken, met veel passie en liefde voeding klaarmaken voor hun mede studenten.”

De First Lady wil het Kabinet van de President bedanken en feliciteren met dit mooi project. “Aan de schoolleiding en de leerlingen wil ik meegeven om hetgeen is neergezet te behouden en vooral goed te onderhouden. Ik hoop dat dit een stimulans is voor de leerlingen om zich te blijven inzetten.”