Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en cultuur

Onderwijs huldigt 1004 jubilarissen en gepensioneerden

Een grote groep gepensioneerden en jubilarissen van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) wordt deze maand gehuldigd.

Er worden 1004 medewerkers en gepensioneerden gehuldigd over de periode 2012 tot en met 2019. De jubilarissen hebben 25, 30, 35 en 40 dienstjaren achter de rug. Zij zullen vanwege hun jarenlange inzet op het departement in de maand december 2021 een gratificatie ontvangen.

De minister  en haar directie zouden iedereen persoonlijk willen bedanken voor hun jarenlange inzet. Dit kan helaas niet vanwege de COVID-19-situatie in het land.

De groep gepensioneerden en jubilarissen die in december2021 hun gratificatie niet hebben ontvangen, hoeven zich niet ongerust te maken, want het geld wordt dan aan het eind van januari 2022 op hun bankrekeningen gestort. De minister en haar directeuren  en staf bedanken  de gepensioneerden en jubilarissen voor hun enorme bijdrage in de afgelopen jaren. De leiding van het ministerie is blij dat ze nog voor de feestdagen de gratificatie kan uitbetalen. De minister heeft de commissie jubilarissen en haar staf bedankt voor hun werk dat onder moeilijke covid omstandigheden werd uitgevoerd.