Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Regionale ontwikkeling en sport

Mini Keti Koti contestanten beleven inspirerend bezoek aan directeur Sportzaken

De mini Keti Koti contestanten hebben een hartelijk ontvangst gehad bij de directeur van Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw. Tijdens een spontaan beleefheidsbezoek door de organisatie van het Mini Keti Koti Contest heeft de directeur uitgelegd wat het werk van het directoraat inhoudt en hoe Sportzaken diensten verleent aan de gemeenschap. Eén van de diensten die Sportzaken aanbiedt, zijn de sportfaciliteiten, waaronder het Nationaal Indoor Stadion, beter bekend als de Anthony Nesty Sporthal, waar het miss Keti Koti contest gehouden zal worden op 29 juni aanstaande.

De contestanten kregen de gelegenheid om open vragen te stellen aan de directeur over Sportzaken, waarop uitgebreid werd ingegaan. Na de vraagronde hebben de contestanten een kleine culturele presentatie gegeven voor de directeur en hebben ze hem een dansje geleerd.

Als Olympiër heeft de sportdirecteur de jeugdigen ook enkele eenvoudige sport- en bewegingsoefeningen geleerd die ze dagelijks kunnen doen.

De mini Keti Koti contestanten beschouwen deze ontmoeting als zeer leerzaam en gezellig. Ze waardeerden de tijd en aandacht die de directeur aan hen heeft besteed. Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport(ROS) heeft het bestuur van de organisatie bovendien toegezegd dat er een korting zal worden verleend op de huur van de Anthony Nesty Sporthal(ANS).

De mini Keti Koti contest, die zal plaatsvinden in de Anthony Nesty Sporthal, is een belangrijk evenement waarbij jongeren de gelegenheid krijgen om hun talenten op cultureel en kunstgebied te tonen en de betekenis van Keti Koti te vieren. Het beleefheidsbezoek aan de directeur van Sportzaken heeft de contestanten geïnspireerd en gemotiveerd om zich volledig in te zetten voor het evenement.