Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu

4e Milieudag 2023 op basisscholen in 7 districten

Thema: “Wat kan je doen om energie en water te besparen”?

O.S Tamanredjo

Enkele fotobeelden van: O.S. Alkmaar, O.S. Jarikaba Saramacca, O.S. Tamanredjo, O.S. Santodorp 1, O.S. Santodorp 2 en O.S. in Nickerie.

De 4e milieudag 2023 op de basisscholen is een feit. De focus was gericht om voorlichting te brengen aan leerlingen van de 5e klas in Para, Wanica, Saramacca, Marowijne, Nickerie, Commewijne en Coronie.

De scholen kregen hierbij ook hangborden overhandigd, met daarop het “thema” om de bewustwording effectiever te maken. De leerlingen waren zeer interactief bezig.

De 4e milieudag is op vrijdag 9 juni 2023 gehouden.

Het Ministerie van Ruimtelijke, Ordening en Milieu (ROM) en partners hebben in het kader van wereld milieudag de ‘Milieuweek 2023’ georganiseerd. Wereld milieudag, welke jaarlijks op 5 juni wordt herdacht, is een goede gelegenheid om het bewustzijn te vergroten over de uitdagingen waarmee ons milieu wordt geconfronteerd en om de gemeenschap te betrekken bij het vinden van duurzame oplossingen. Dit jaar is het thema van wereld milieudag “Beat Plastic Pollution” en in dat kader zal ook de nodige aandacht gegeven worden vanuit het ministerie van ROM. 

O.S. Alkmaar
School in Nickerie
O.S. Debie Sahai in Wanica
O.S. Santodorp 1
O.S. Jarikaba Saramacca
O.S. Tamanredjo
Met dank aan SUWAMA: Hangborden voor de scholen met het thema: “Wat kan je doen om energie en water te besparen”?