Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Regionale ontwikkeling en sport

Langverwachte project ‘Renovatie SNC’ wordt gecontinueerd

Het doorgaanshuis van Stichting Nieuw Combé (SNC) in Albina, onder beheer van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), staat op het punt van renovatie. In samenwerking met aannemingsbedrijf Dev-Anand heeft ROS een samenwerkingsovereenkomst getekend voor deze renovatie, die vanwege beperkte financiële middelen in twee fasen zal worden uitgevoerd.

Het project is opgedeeld in twee delen: de eerste fase wordt gefinancierd uit de begroting van het ministerie, terwijl de tweede fase door het IDB-fonds wordt gefinancierd. De werkzaamheden zullen zich voornamelijk richten op het opknappen van het doorgaanshuis en een deel van de toilettengroep, met een geschatte uitvoeringstermijn van 2 maanden.

Tijdens de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst waren directieleden van het ministerie, SNC-directeur Maria Misiedjan en aannemer Dev-Anand Bhagwandin aanwezig. Zowel vanuit het ministerie als vanuit de aannemer is enthousiasme geuit over de voortgang van het project. De aannemer sprak zijn tevredenheid uit na een lange wachttijd en hoopt op een probleemloze voortzetting van de werkzaamheden.