Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Volksgezondheid

Interim management team ingesteld voor het Mungra Medisch Centrum

Het ministerie van Volksgezondheid heeft een interim management team geïnstalleerd voor het Mungra Medisch Centrum (MMC) die ondersteuning zal bieden aan het directie team. Deze installatie vond plaats op vrijdag 7 oktober op het ministerie van Volksgezondheid.

Eerder dit jaar is er een doorlichting geweest bij het MMC door een crisisteam, waarna het doorlichtingsrapport is doorgenomen met de president, Z.E. Chandrikapersad Santokhi. Aan de hand van de aanbevelingen en doelen die zijn vastgesteld in dit rapport is er besloten om een interim management team te installeren voor de duur van 3 maanden welke onbezoldigd haar werkzaamheden zal verrichten.

Het interim management team zal samen met de directeur van het Mungra Medisch Centrum, Shaista Abdul de komende 3 maanden trachten deze zaken te realiseren.

In het interim management team zitten dhr. Rawien Changoer, dhr. Mark Rommy, dhr. Mahinder Sewgobind en Mevr. Shaista Abdul. Het team heeft als adviseurs dhr. Glenn Oehlers en dhr. Rakieb Kodabux namens het Kabinet van de President.

De komende periode zal er gewerkt worden om de knelpunten binnen het ziekenhuis zoveel mogelijk te verlichten.