Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Volksgezondheid

Hoogtepunt bereikt bij nieuwbouw Ministerie van Volksgezondheid

Sinds de start van de bouwwerkzaamheden bij het nieuw gebouw van het ministerie van Volksgezondheid in november 2023, gelegen aan de Rode Kruislaan waar voorheen het afgebrande gebouw van het BOG stond, is er hard gewerkt aan dit belangrijk constructieproject.

In de afgelopen zes maanden hebben de Project Implementation Unit, de aannemer en financierder zich ingezet om dit project vlot te laten verlopen. Hun toewijding en inzet hebben geleid tot een belangrijk hoogtepunt: op zondag 28 april werd de vloer van het nieuwe Ministerie van Volksgezondheid gestort. Dit markeert een cruciale mijlpaal in de realisatie van dit ambitieuze project.

Het nieuwe gebouw van het Ministerie van Volksgezondheid zal niet alleen een modern en functioneel onderkomen bieden voor onze gezondheidsautoriteiten, maar ook een symbool zijn van vooruitgang en toewijding aan de gezondheid van onze bevolking.

“Hoewel er enkele kleine uitdagingen zijn, zoals een lichte vertraging op het schema, zijn we ervan overtuigd dat we binnen de afgesproken tijdlijn zullen blijven en het project succesvol zullen voltooien. Ook de andere componenten op het terrein, waaronder het gebouw voor de vaccinbevoorrading en het nieuw gebouw voor BOG liggen op schema”, aldus Minister Amar Ramadhin.

De bewindsman uit zijn tevredenheid over het gemotiveerde team dat zich onvermoeibaar inzet voor dit project. Het ministerie zal de samenleving regelmatig voorzien van ontwikkelingen met betrekking tot de voortgang van het project.