Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Defensie

“Dank aan alle moeders verbonden aan de defensieorganisatie”

In het licht van Moederdag welke op zondag 08 mei 2022 wordt gevierd, hebben de waarnemend bevelhebber van het Nationaal Leger, luitenant-kolonel Werner Kioe A Sen, en zijn echtgenote, Fatima Kioe A Sen-Tanoesemito, op vrijdag 6 mei het Hoofd G5 majoor Sieglien Grot, en het vrouwelijk personeel van het Bureau BNL, een cadeau overhandigd. Minister Krishna Mathoera van Defensie en de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht, luitenant-kolonel Lea Parris,  zijn ook bedacht geworden.

Hoewel de wnd. BNL graag alle moeders in het leger had willen bedenken, sprak hij zijn waardering en dank uit aan het adres van alle moeders die op welke wijze dan ook een heel belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de defensieorganisatie.

“Moederdag is een heel bijzondere dag. Moeders zijn, zoals een ieder weet en dient te weten, de bron van het leven. Moeders spelen een uitermate belangrijke rol in ons leven. Zij geven liefde, voeding en warmte. Zij nemen een centrale plaats in en de moeder is de hefboom en de rots in onze samenleving. Ik ben heel trots als ik zie hoe moeders en vrouwen de afgelopen jaren hun diensten hebben verleend binnen de defensieorganisatie. Ook de echtgenotes of partners van onze mannelijke militairen leveren een bijzondere bijdrage en die mogen we niet vergeten”, benadrukte overste Kioe A Sen. De defensieorganisatie is bijzonder trots op alle vrouwen en moeders. De wens wordt uitgesproken, opdat alle vrouwen en moeders, waar zij zich ook mogen bevinden, een leuke Moederdag mogen ervaren.